X

(+359) 888-888-888

 • EN
 • Артистично, модерно жилище с три спални и обширни тераси € 395 000 

  Модерно градско жилище, което не без основание може да бъде наречено артистично, дизайнерско и на европейско ниво като стил, обзавеждане и интериорни решения.
  Естетическо удоволствие е да разкажеш този дом: прекрасна дневна част, с много светлина от френските прозорци с кът за телевизия и релакс, диван Minotti,трапезарна част с италианска маса – черен лак, столове Rolf Benz, мебелни конструкции по поръчка, интересни и атрактивни платна на известен холански художник, кухненски шкафове с вградена техника последно поколение, родителска спалня ‘ Fendi’ с дрешник, баня с тоалетна, детска стая – с баня и тоалетна, гардеробно, стая за гости, тоалетна за гости и много практична външна кухня със столова, която собственичката определя като най-използваното помещение в този дом. Осветлението навсякъде е висок клас, умело съчетано с интериора, с чудесни акценти.
  Отоплението е газ и ток, чилъри. Системата е изключително скъпа и енергоспестяваща.
  Покривът на кооперацията е основно отремонтиран и е с дългогодишна гаранция.
  Асансьорът спира до вратата на апартамента, която е блиндирана, като има и сериозна огранителна система.
  Апартаментът се продава обзаведен ( без личните вещи и аксесоари ).
  В цената са включени две паркоместа, като на едното е изградено складово помещение.
  Това жилище разполага с прекрасни тераси ( снабдени с инсталация за капково напояване) с гледка към Витоша и града и е възможност за всеки купувач да инвестира в перфектния дом, изграден с безкомпромистно качество.


  Агент

  Мария Иванджикова
  Мария Иванджикова
  • Mobile: +359888709485