X

(+359) 888-888-888

  • EN
  • Манасо Имоти е компанията, която иска да ви предложи високо качество на услугата и ниска такса на обслужване. Ние ще ви съдействаме да купите или продадете вашия имот при комисионна 2% от цената на изповядване на сделката. Срещу тази такса вие ще получите пълно обслужване ( огледи, финансова консултация, юридическа помощ, изготвяне на договори покупко-продажба, проверки за тежести и всичко съпътстващо финализирането на една перфектна сделка). При наемане и отдаване на имот нашата комисионна е стойността на половин наем.

    Колко струва избран имот, никой не може да каже с точност. Пазарът е този, който диктува цената. Познаването на ключовите фактори обаче, които движат имотния пазар, е от съществено значение за формирането на приблизителни оценки.

    Можем ли сами да оценим своя имот ? Категорично не ви съветваме.Свидетели сме на много оферти в интернет пространството, които са безпочвени и нереални, защото голяма част от собствениците нямат истинска представа за актуалното търсене и предлагане. Обявяването на имота на завишена цена е чиста загуба на време. Да се вслушаш в пазарните тенденции и да се консултираш за реалната цена е начин, сигурно и бързо да стигнеш до реализиране на сделка.

    Историческите, статистическите и икономическите данни относно цена на квадрат за съответния район, броя на отпуснатите ипотечни кредити от цялата банкова система, чуждестранните инвестиции в България, дългосрочни и краткосрочни тенденции на пазара, финансовата и политическа стабилност, обема на покупко-продажбите на недвижимости, нивото на конкуренцията и т.н., са важни параметри, които трябва да бъдат взети под внимание, когато се определя пазарната стойност на имота. Анализът на цялата тази съвкупност от информация, която пряко влияе върху цената, може да бъде направен специално към момента, когато вие – нашите клиенти, сте страна по имотна сделка.На базата на предоставената от вас изчерпателна информация за даден имот ( местонахождение, инфраструктура, квадратура, конструкция, състояние и особености) и впечатленията при направения от нас оглед, ние бихме могли да ви предоставим професионално мнение относно възможността за реализиране му на пазара и съответната му себестойност. Определянето на тази приблизителна цена на имота е напълно безплатна услуга.

    Екипът на МАНАСО ИМОТИ е готов да ви съдейства при формирането на офертни цени на пазара, които да бъдат атрактивни и реални.