X

(+359) 888-888-888

 • EN
 • Цените на имотите реагират относително бързо на икономическите тенденции в една държава. За да може всеки наш клиент да вземе информирано и правилно решение относно пазарните си намерения, ние ще предложим аргументирано финансово становище по сделката и ако се налага, ще коригираме параметрите на вашите изисквания, така че да получите най-доброто от пазара.
  Въпросът на днешния ден не е дали продуктът или услугата са добри сами по себе си, а дали съответстват на вашето финансово състояние, цели и семейни ценности. Сложни финансови схеми – погасителни плановe, лихви и подмамващи реклами за „нисколихвени” банкови заеми – всичко това ние можем да преведем на достъпен и разбираем за вас език, да ви посъветваме и да ви оставим, осъзнато да предприемете действия, които ще имат благоприятни дългосрочните последици за вас и семейството ви при тази важна житейска стъпка, особено в случаите на кредитиране.
  Без значение, дали обмисляте покупка или продажба на вашия дом или инвестиране във портфолио от имоти, ние ще използваме уменията си, за да постигнем оптимална цена, бързо усвояване на средствата и сигурност при завършване на сделката.
  Нашата финансова консултация е напълно безплатна.
  Това, на което може да разчитате като наши клиенти е:
  • максимална информираност за тенденциите на пазара
  • професионални съвети относно законодателството, данъчните и юридически аспекти на сделката
  • придружаване до всички банкови институции за осигуряване на максимална сигурност при разплащане по сделка и за вашето пълно спокойствие
  • сравнителен анализ на финансовите условия, които предлагат водещите банки у нас
  • офериране на различни варианти за бързо финансиране от лоялни и надеждни наши партньори
  • създаване на портфейл от имоти, който да е ниско рисков и с възможност за стабилна доходност
  Разрешете ни да защитим вашия материален интерес и ние ще го направим по най- добрия начин. Доверете ни се. Инвестицията в качествен имот е инвестиция с доказана стабилност и сигурност.