X

(+359) 888-888-888

  • EN
  • Скъпи купувачи и наематели,

    предстои ви важен избор на място, което да ви носи комфорт и усещане за дом.

    Поговорете първо със себе си, с партньора си, с хората, на чието мнение държите и си изяснете основните параметри, на които трябва да отговаря вашия бъдещ имот. Обърнете внимание на нещата, които ви носят уют и на тези, които биха ви смущавали. Анализирайте местата, които сте обитавали до момента и районите, които познавате. Помислете за бюджета, който можете да си позволите.
    Ела те и се срещнете с нас. Разкажете ни къде бихте живели с удоволствие и къде не бихте искали да прекарвате времето си. Споделете с нас всичко, което ви вълнува относно тази важна промяна в живота ви. Ние имаме времето и желанието да ви насочим към оптималното решение.
    Ще ни е необходимо освен ясни параметри за търсене, да ни отделите от личното си време, за да посетим няколко потенциални ваши имота. Случва се бързо да откриете това, което търсите и тогава преминаваме към документалната част на сделката, която изцяло можете да доверите на нас. Случва се, разбира се и да отнеме време, докато намерите вашия дом. Въоръжете се с търпение. Ние ще продължим да търсим и да ви предлагаме възможности. Надяваме се, времето прекарано с нас да е пълноценно и да оставим у вас усещането, че сте избрали правилните хора, на които да се доверите.