X

(+359) 888-888-888

 • EN
 • az, sait

  Мария Иванджикова

  az, sait

  Анастас Енчев

  Създаването на МАНАСО ИМОТИ …

  Мария е била собственик на финансова къща в продължение на 12 години, преподавател по Борси и борсови операции и бивш изпълнителен директор на фонд за инвестиции в недвижими имоти, завършила е МИО в УНСС и МВА City University of Seatlle.

  Анастас е дипломиран инженер, дългогодишен финансист, собственик на инвестиционен посредник, бил е управител на АДСИЦ” Парк”, с хобито си – интериорен дизайн е печелил престижни награди на сп. ” Наш дом” и “Casabrava”.

  Екипът ни е малък, но желанието ни да сме перфектни професионалисти, е голямо. Надяваме се, че с нашето присъствие на имотния пазар ще внесем един нюанс на почтеност и коректност, която да остане забелязана.

  Всички ние мечтаем да намерим перфектното място, където да живеем или работим; кътчето, което да ни обгръща с неповторима атмосфера; домът или офисът, който да има гледката, простора и усещането за част от нас; пространството, което е скрило надежда ни за по-добър живот. Живеейки в този динамичен свят, ние не спираме да търсим онази неподражаема хармония между човешка енергия и  материална среда, която ни дава възможност да се почувстваме на истинското място. Водени от желанието да предприемем това търсене заедно с вас, ние обещаваме лоялност, отговорност и дълбока съпричастност към вашите очаквания.

  След задълбочен анализ на българския пазар на недвижими имоти нашия екип достигна до заключението, че голям брой клиенти искат да закупят желан имот не само от емоционални подбуди, но с усещането, че са направили една стабилна, дългосрочна инвестиция.  С нас, вашите намерения, изисквания, възможности и перспективи ще бъдат  обсъждани, насочвани и реализирани при пълно доверие, отдаденост  и ясни времеви диапазони.

  Предвид огромното предлагане на пазара на този вид услуга ние бихме искали да се разграничим ясно от конкуренцията като предложим:

  -          персонално и професионално отношение към вашия имот;

  -          минимално губене на време и максимално обхващане на всички критерии на поръчката на клиента

  -          работно време според вашето свободно време

  -          финансов анализ на инвестицията

  -          точна и прецизна оценка на пазара към конкретния момент

  Имаме желанието да бъдем не просто брокери, консултанти и специалисти, а предани приятели, на които да се доверите.